שוקולטיירים - לימודי תעודה, קורס שוקולטיירים
סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים

ימים פתוחים
îçùáåï áâøåéåú
בדיוק כמו שף, שוקולטייר מכין מאכלים מסוגננים שונים תוך כדי שימוש במרכיבים ומתכונים שעוד רגע קט ניצבים ממש על גבולה של נוסחה מדעית מדוקדקת. עם זאת, שוקולטייר מתמחה ספציפית בחולשה הענקית ביותר של מרבית האנושות – בממתק>
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image

שוקולטיירים - לימודי תעודה

מקצוע השוקולטייר משלב תשוקה לאמנות לצד אהבה אדירה לשוקולד. ההבדל העיקרי הוא רק שכאן יצירת האמנות כולה מחוייבת לעשיית דברי מתיקה. שוקולטיירים רבים פותחים חנויות בוטיק יוקרתיות וחלקם אף משתלבים ביצרניות המובילות.
  • |
  • |
  • 13:02
  • |
  • 1436 צפיות
בדיוק כמו שף, שוקולטייר מכין מאכלים מסוגננים שונים תוך כדי שימוש במרכיבים ומתכונים שעוד רגע קט ניצבים ממש על גבולה של נוסחה מדעית מדוקדקת. עם זאת, שוקולטייר מתמחה ספציפית בחולשה הענקית ביותר של מרבית האנושות – בממתקים. אופי העבודה איננו נוצץ ומצריך שעות עבודה ארוכות. שוקולטיירים רבים מעידים, עם זאת, על תחושת סיפוק אדירה שנובעת מן התשוקה לייצור שוקולד ומתאוותם של הלקוחות לעוד. אם גם אתם חושבים ללמוד קורס שוקולטיירים, כאן קיבצנו עבורכם את כל המידע הנחוץ.

קהל יעד
יש לכם חולשה למתוקים? כאן מדובר בחסרון ויתרון, נראה אם תחזיקו את עצמכם. יש לכם חוש יצירתי וידיים מיומנות? כאן כבר מדובר בתכונה שתשחק הרבה יותר לטובתכם. שוקולטיירים עובדים כדי ליצור מטעמי שוקולד טעימים הן למראית עין והן מבפנים. אמנות הבישול היא דבר אחד אך היא מאפשרת יכולת אלתור מסוימת. כאשר הדבר מגיע לשוקולדים ואפייה, נדרש אופי פדנטי ומדוקדק של כמויות חומרי הגלם וזמני הכנה. מבחינת תנאי קבלה, מוסדות הלימוד הקולינריים השונים אינם מתנים את ההרשמה בתנאי סף והקורס פתוח לקהל הרחב ולכל אדם המבקש להקנות לעצמו התמחות בייצור שוקולד בוטיק.

שוקולטיירים - לימודי תעודה. מקצוע השוקולטייר משלב תשוקה לאמנות לצד אהבה אדירה לשוקולד
מקצוע השוקולטייר משלב תשוקה לאמנות לצד אהבה אדירה לשוקולד | צילום: עופר אטלס

לרשימת מוסדות ללימודי קורס שוקולטיירים באתר ToStudy לחצו כאן

לרכוש ניסיון עבודת השוקולד
מטרתו של קורס שוקולטיירים להקנות לתלמידיו ידע נרחב הן מבחינה תיאורטית והן מבחינה פרקטית במגוון שיטות עבודה מקצועיות. במסגרת הקורס נחשפים המשתתפים לטכניקות של השוקולטיירים המובילים בתחומם בעולם. בין נושאי הלימוד השונים ניתן למנות: ההיסטוריה של השוקולד, ייצור שוקולד, קביעת איכות השוקולד, בישול חומר הגלם, אופיו, הכנת מטעמי שוקולד, מרקמים, ייצור פרלינים, גנאש שוקולד, מטפור, זילוף, עיצוב ועוד. כל אלו, במטרה שכל בוגר ובוגר ירכוש את הניסיון הרב ביותר ביצירת שוקולד.

משך הלימודים
משך לימודי קורס שוקולטיירים משתנה ממוסד למוסד ונע בין 50 ל-60 שעות לימודיות.

אפשרויות תעסוקה
לאורך העשור האחרון, תעשיית שוקולד הבוטיק בישראל משגשגת ובוגרים רבים משתלבים הן ביצרניות השוקולד המובילות בישראל וחלקם אף יוצאים לדרך עצמאית.

התעניינתם בלימודי שוקולטיריים? ייתכן שתמצאו עניין גם בלימודי קורס קונדטוריה
 
כתבות מומלצות נוספות:
>>> שוקולטייר - עובדות על שוקולד
>>> מתעניין בלימודי שוקולטייר?
>>> תפקידו של שוקולטייר
>>> לדעת לעצב עוגות

לצערנו לא נמצא באינדקס ToStudy אף מכללה אשר מלמדת את מה שחיפשת

השאר פרטיך ואנו נחזור אליך במידה ונמצא מכללה מתאימה

שם:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

למה כדאי ללמוד בישול?

למה כדאי ללמוד בישול?

תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...

קורס בשרים וקצבות

קורס בשרים וקצבות

תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...

ללמוד כיצד לאפות

ללמוד כיצד לאפות

תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...

הדרך להיות ברמן

הדרך להיות ברמן

תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

מסלולי לימוד נבחרים

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

קראתי ואני מאשר את תקנון האתר

callus
חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה
    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
äâãøåú ðâéùåú