סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים


  • מיקום בארץ:


    מיקום בארץ:


    מיקום בארץ:
ימים פתוחים
îçùáåï áâøåéåú
בהיסטוריה האנושית האדם השכיל לנצל את החיטה ואת השעורה שהיו גדלות אז כצמח בר עוד מהתקופות הקדומות ביותר בהתפתחות האדם. עם הזמן ביית את הצמחים הללו ולמד להכין מהם לאחר מספר תהליכים את הלחם. אותם שלבים בהכנת הלחם אמנם עלולים להרתיע אדם שאינו מנוסה בכך, אולם מי שאכן מכין את הלחם זוכה לערכים מוספים שמתחילים בתוצאה מוגמרת שאינה מתקרבת לזו של הלחם הקנוי, ממשיכה דרך הניחוחות המשכרים האופפים את המטבח והבית ומסתיימת כמובן במוצר בריא שהוכן על פי טעם. >
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image

קורס לאפיית לחם

מלאכת אפיית הלחם הינה פשוטה מבית עבודות המטבח – הבישול והאפייה השונות. למרות זאת ישנם כל כך הרבה שילובי מרכיבים אשר כדי להצליח להתפיח ולאפות את הלחם המושלם נדרשת למידה מקצועית בעניין.
  • |
  • |
  • 16:25
  • |
  • 4785 צפיות

בהיסטוריה האנושית האדם השכיל לנצל את החיטה ואת השעורה שהיו גדלות אז כצמח בר עוד מהתקופות הקדומות ביותר בהתפתחות האדם. עם הזמן ביית את הצמחים הללו ולמד להכין מהם לאחר מספר תהליכים את הלחם. אותם שלבים בהכנת הלחם אמנם עלולים להרתיע אדם שאינו מנוסה בכך, אולם מי שאכן מכין את הלחם זוכה לערכים מוספים שמתחילים בתוצאה מוגמרת שאינה מתקרבת לזו של הלחם הקנוי, ממשיכה דרך הניחוחות המשכרים האופפים את המטבח והבית ומסתיימת כמובן במוצר בריא שהוכן על פי טעם.

מהן מטרות הקורס לאפיית לחם?
באמצעות הקורס לאפיית לחם לומדים על עולם האפייה בכלל, על קמחים שונים, שמרים, שאור ומחמצות. ישנם לימודים עיוניים שבהם לומדים על מהות החומרים איתם אופים לחם – דגנים, קטניות ושאר ירקות. מלבד הלימוד העיוני הלומדים בקורס יכינו לחמים מיצירת כפם ובליווי המנחים וירכשו ידע בהתפחת הלחם. הלומדים יכינו צורות שונות בלחמים, שיש להם צבעים שונים ובטעמים מגוונים ואהובים. את הלחמים ניתן לקחת הביתה לטעימות.

באמצעות הקורס לאפיית לחם לומדים על עולם האפייה בכלל, על קמחים שונים, שמרים, שאור ומחמצות.
באמצעות הקורס לאפיית לחם לומדים על עולם האפייה בכלל, על קמחים שונים, שמרים, שאור ומחמצות.

מהם נושאי הלימוד בקורס לאפיית לחם?
באמצעות הקורס לאפיית לחמים מתחילים מן ההיסטוריה של הלחם, התיאוריה על לחם, חום התנור הנדרש, היכרות עם חומרי הגלם לסוגיהם – שמרים לסוגיהם, קמחים מבנה גרעינו של הקמח, מחמצות לסוגיהן, סוגי לחמים, לחמים ממוצאים שונים – פוקאצ´ות, ג´בטות, פיתות, באגטים, לחם מרוקאי, לחם תימני, לחמניות וינאיות, פריינה מרוקאי, לחם הונגרי, לחם עדשים, פאן דה מי, לחם דגנים, לחם רוסי כהה, לחם לבן, לחם כפרי, בצק הכנה לפיצה, לחמים עשויים ממרכיבי ירקות ועשבי תיבול, גרעינים, לחם בצורת קערית למרק ועוד.

למי הקורס לאפיית לחם יכול להתאים?
הקורס יתאים לכל מי שאהבת הלחם זורמת בעורקיו. הוא יכול להתאים למי שעוסק בתחום הקולינריה ומעוניין להוסיף מרכיב קולינרי בסיסי וחשוב בארוחה הגדולה. הקורס יכול להתאים למי שעוסק בכך באופן ביתי וחובבני, למי שמעוניין ללמוד זאת בסביבה תומכת ומכוונת, לעסוק באפיית לחמים במאפיות השונות – ואפילו לפתוח עסק מיוחד ללחמים. לאלו, רצוי לברר אם משולבים בקורס גם נושאי למידה בתחום השיווק וייעוץ למעוניינים לפתוח עסק בתחום.


לצערנו לא נמצא באינדקס ToStudy אף מכללה אשר מלמדת את מה שחיפשת

השאר פרטיך ואנו נחזור אליך במידה ונמצא מכללה מתאימה

שם:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

עדיעדילימודי תעודה לקונדטוריה
עדי21:32 31-05-2017
אני שומעת בזמן האחרון הרבה דברים טובים על אסטלה כיתת אומן לקונדטוריה.
האם מישהו התנסה ויכול לשתף את הנסיון שלו?
קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

למה כדאי ללמוד בישול?

למה כדאי ללמוד בישול?

תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...

קורס בשרים וקצבות

קורס בשרים וקצבות

תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...

ללמוד כיצד לאפות

ללמוד כיצד לאפות

תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...

הדרך להיות ברמן

הדרך להיות ברמן

תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

מסלולי לימוד נבחרים

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

callus
חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה
    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
äâãøåú ðâéùåú