קורס טכנולוגית האפייה, לימודי טכנולוגית האפייה
סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים

ימים פתוחים
מחשבון בגרויות
מהלך לימודי טכנולוגיות אפייה לומדים משתתפי הקורס מגוון של נושאי לימוד אשר חיוניים למוצרי מאפה על ידי הכשה של מאפייני פעילות מים. מניעה של התפתחות עובש ויצירת PH נכון למוצר סופי מאפשרים להגיע למוצר מוגמר באיכות הרבה יותר גבוהה וכן למנוע זריקה של מוצרים אשר פג תוקפם.>
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image

קורס טכנולוגית האפייה

קורס טכנולוגית האפייה מהווה תחום אשר מיועד להאריך את חיי המדף של מוצרים. העמקה בתחום הטכנולוגי של טבחים וקונדיטורים עוזרים לשפר את תכונות המוצר ולהאריך בצורה משמעותית את יי המדף שלהם ואף למנוע תקלות אשר שכיחות לענף האפייה ותעשיית המתוקים.
  • |
  • |
  • 14:48
  • |
  • 2836 צפיות

מהלך לימודי טכנולוגיות אפייה לומדים משתתפי הקורס מגוון של נושאי לימוד אשר חיוניים למוצרי מאפה על ידי הכשרה של מאפייני פעילות מים, מניעה של התפתחות עובש ויצירת PH נכון למוצר סופי המאפשרים להגיע למוצר מוגמר באיכות הרבה יותר גבוהה וכן למנוע השלכה של מוצרים שפג תוקפם.

מטרת קורס טכנולוגית האפייה
במהלך מסלול הלימודים נעמיק על מגוון רחב של שיטות בטכנולוגיות האפייה תוך כדי מיקוד בעשייה, בחומרי הגלם וגם כן באופי הליכי יחסי הגומלין בין רכיבים שונים שנעשה בהם שימוש. קורס טכנולוגיית אפייה מספק ההיכרות הבסיסית עם החומרים מבחינה, הטיב שלהם וכן מבחינה עיונית, דוגמה לכך הוא לימוד של מאפייני קמח אפייה וההשפעה שלו לגבי העמידות של סוגי לחמים שונים בחנויות ומכולות. הקורס מאפשר התנסות מעשית לצד הלימודים העיוניים בפיקוח קונדיטורים מוסמכים בתעשייה.

עמקה בתחום הטכנולוגי של טבחים וקונדיטורים עוזרים לשפר את תכונות המוצר
עמקה בתחום הטכנולוגי של טבחים וקונדיטורים עוזרים לשפר את תכונות המוצר

תכני הלימודים בקורס
מסלול הלימודים של טכנולוגיות אפייה מקנה מידע רב ברמה העיונית על התחום וכן ברמה המעשית. במהלך מסלול הלימודים אנחנו נעבור על מגוון רחב שלנושאי לימוד אשר רלוונטיים לתחום היגיינה של מזון. חיידקים ועובש נפוצים מאוד תחום האפייה ולכן חשוב מאוד להבין להשפעות שעלולות להיגרם משימוש בחומרים באיכות נמוכה. נושאים נוספים שנתמקד עליהם בקורס הם שמנים, פחמימות, סוכרים באפייה, השפעה של עמילן, עוגות בחושות, חשיבות של אמולסיות במוצרי מאפה, משפרי אפייה ובדיקות של קמח שונה ועוד מגוון רחב מאוד של נושאים אשר משפרים באופן מהותי ביותר את איכות המוצר הסופי. מוצרי בריאות וסיבים תזונתיים כגון,  אומגה 3 ואחרים מהווים תרומתם רבה וחשובה. כיום יש ביקוש רב למוצרי בריאות שונים. במהלך מסלול הלימודים נכיר לעומק חומרים אותם נוכל להשיג בקלות בכדי להעשיר את מוצר שיהיה יותר בריא בהתאם לטרנד אשר מתחולל בתחום הבריאות.

קהל היעד לקורס
מסלול הלימודים מיועד להעמיק את הידע הטכנולוגיה בתחום המזון עם דגש לענף האפייה. אנשים אשר עוסקים כקונדיטורים או כטבחים יכולים לקבל ערך מוסף מאוד גבוה באמצעות הקורס וגם כן ולהעשיר את הידע שלהם על מנת לעסוק בצורה מקצועית יותר בענף.


לצערנו לא נמצא באינדקס ToStudy אף מכללה אשר מלמדת את מה שחיפשת

השאר פרטיך ואנו נחזור אליך במידה ונמצא מכללה מתאימה

שם:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

למה כדאי ללמוד בישול?

למה כדאי ללמוד בישול?

תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...

קורס בשרים וקצבות

קורס בשרים וקצבות

תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...

ללמוד כיצד לאפות

ללמוד כיצד לאפות

תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...

הדרך להיות ברמן

הדרך להיות ברמן

תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

מסלולי לימוד נבחרים

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

קראתי ואני מאשר את תקנון האתר

callus
חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה
    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
הגדרות נגישות