התערוכה השנתית לקולינריה, תערוכת הקולינריה בישראל
סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים

ימים פתוחים
מחשבון בגרויות
שנת 2014 הייתה השנה השניה שבה התקיימה תערוכת הקולינריה והמזון השנתית. התערוכה ארחה מגוון של מציגים מענף המזון, בין היתר בתי בד, מחלבות, חקלאים ומשקים שונים, יצרני מזון ויבואנים של מזון, יקבים שונים וחברות אחרות הקשו>
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image

התערוכה השנתית לקולינריה

התערוכה השנתית בתחום המזון והקולינריה עבור בני השוק המקצועי קיימת כבר מזה מספר שנים ונפתחת בדרך כלל באמצע חודש יוני. התערוכה גדלה משנה לשנה, ומזמנת קהל מקצועי – בין אם אנשי מקצוע בפועל או בוגרי לימודי התחום.
  • |
  • |
  • 18:04
  • |
  • 1392 צפיות

שנת 2014 הייתה השנה השניה שבה התקיימה תערוכת הקולינריה והמזון השנתית. התערוכה ארחה מגוון של מציגים מענף המזון, בין היתר בתי בד, מחלבות, חקלאים ומשקים שונים, יצרני מזון ויבואנים של מזון, יקבים שונים וחברות אחרות הקשורות לעולם המזון והקולינריה – כמו גם הדבוראים שמציגים את החידושים האחרונים שבעולם הדבש וממליצים על סוגי דבש חדשים. התערוכה הזו משתפת גם שפים, מסעדנים, אנשים מתחום ניהול מזון ומשקאות וקניינים מעולם המזון.

הדבוראים וענף הדבש

הדבוראים, אשר אחראיות על האבקת 80% מהגידולים החקלאיים שברחבי העולם, שמציגים את פעילותם בשנים האחרונות בתחום ציינו במהלך התערוכה האחרונה את הפעילות הקשורה לתו האיכות של דבר איכותי וישראלי, תוך כדי הדגשת החשיבות הרבה והקריטית של דבורת הדבש עבור קיומו של עולם החקלאות בישראל ובעולם כולו. התו יספק אסמכתא לכך שהדבש אינו מזויף (בהמשך להיעלמות שליש מאוכלוסיית הדבורים בעולם) וכי מתקיים בו תהליך בקרה ואיכות שבו משתתפים משווקים ומכוורים עיקריים.


במסגרת התערוכה שהתקיימה בשנת 2014, הוצגה התוצרת הגדולה של הפירות הטרופיים שמגודלים בארץ. הוצג מבחר גדול של פלפלי צ'ילי – טריים, עוקצניים, חריפים, יבשים וכבושים והתקיים מפגש המספר על יתרונותיו וסגולותיו. במקביל, התקיימה גם תערוכה של מבחר סכיני השף הגדול בארץ, עם כלל היצרנים והיבואנים – מן הארץ ומחו"ל, לרבות סכינים שמיוצרים באופן ארטיזנלי. זיתים ושמני זית.

תערוכת הקולינריה השנתית. לקבל טעימה מהחידושים הקולינריים המקומיים והאחרים
תערוכת הקולינריה השנתית. לקבל טעימה מהחידושים הקולינריים המקומיים והאחרים

פירות טרופיים וצמחים

פאנלים מקצועיים – והאוסקר של תעשיית היין
לצדה של התערוכה, התקיימו פאנלים מקצועיים אשר מטרתם – קידום הקולינריה בישראל. אחד החידושים הוא שילוב של טקס אשכול הזהב בתערוכה; "אשכול הזהב" אינו האוסקר המקומי לתחום תעשיית היין. אם בשנים הקודמות היו אנשים מעונבים המעניקים גביעים ופרסים לזוכים – בטקס שלווה במכירות פומביות ובארוחת גאלה של מפורסמים, הרי שכאן השילוב בין השניים היה טבעי ביותר ופחות מעונב – החשוף לאנשים רבים יותר מאשר מאות בודדות מענף היין בלבד.

קהל היעד של התערוכה

התערוכה השנתית יכולה לעניין את מי שבוגר – או מעוניין ללמוד בקורס בישול, בקורסי שף שונים, קורס יין, מנהלים בתחום המזון והמשקאות, אנשים מעולם התיירות, המסעדנות ואף אנשים העוסקים בתחום ייצוא ויבוא בעולם הקולינריה. היא תתאים לחקלאים ולאנשים בתחום הנדסת חקלאות וביוטכנולוגיה הקשורה לתחום וכל אחד אחר.

כתבות מומלצות נוספות:
>>> לימודי קולינריה
>>> למה ללמוד יבוא יצוא?
>>> קורס בישול עם אלכוהול
>>> טיפים לפתיחת עסק יבוא יצוא


מוסדות המלמדים קורס בישול וטבחות

סנן מוסדות לימוד לפי אזורים:

קבל מידע על קורס בישול וטבחות ב-3 צעדים פשוטים

צור קשר
סמן את מוסדות הלימוד
שם:   
משפחה:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
סמן את מוסדות הלימוד
סמן את מוסדות הלימוד mark mosadot

מוסדות המלמדים קורס בישול וטבחות

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

למה כדאי ללמוד בישול?

למה כדאי ללמוד בישול?

תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...

קורס בשרים וקצבות

קורס בשרים וקצבות

תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...

ללמוד כיצד לאפות

ללמוד כיצד לאפות

תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...

הדרך להיות ברמן

הדרך להיות ברמן

תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

קראתי ואני מאשר את תקנון האתר

callus
חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה
    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
הגדרות נגישות