מהו בישול A LA CARTE ?, לימודי בישול A LA CARTE
סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים

ימים פתוחים
מחשבון בגרויות
A LA CARTE הינה שיטת בישול למסעדות, כמו למשל בחבילות תיור בהן ישנה עסקת תפריט סגורה, או מסעדות בהן המנות אינן משתנות בתפריט – וזאת בניגוד למאכלים שונים שניתן להזמין למאכל בנפרד. לימודים בקורס A LA CARTE נחשבים ללימו>
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image

מהו בישול A LA CARTE ?

A-LA-CARTE, שיטה לבחירת מנה "מהתפריט" (תרגום במקור מצרפתית), היא שיטה שמשמעותה – מחיר נפרד לכל מנה שבתפריט, וזו השיטה הנהוגה במסעדות ובמקומות בהם ישנה הגשת אוכל.
  • |
  • |
  • 14:52
  • |
  • 2728 צפיות
A LA CARTE הינה שיטת בישול למסעדות, כמו למשל בחבילות תיור בהן ישנה עסקת תפריט סגורה, או מסעדות בהן המנות אינן משתנות בתפריט – וזאת בניגוד למאכלים שונים שניתן להזמין למאכל בנפרד. לימודים בקורס A LA CARTE נחשבים ללימודי בסיס בהם לומדים את יסודות הבישול ואת שילוב חומרי הגלם כדי לעצב מנות. הסטודנטים בקורס נחשפים במהלכו לסגנונות בישול שונים ולטעמי מטבח מגוונים ולאלמנטים שונים ונוספים שנדרשים כדי להפעיל מטבח A LA CARTE מ-א' ועד ת'.

יתרונות הלימודים בקורס A LA CARTE
ההכשרה בקורס A LA carte הינה הכשרה יסודית שמקנה ידע בסיסי וחשוב עבור כל בעל מקצוע בתחום הקולינריה. ישנה היכרות עם כל סוגי המזון, לרבות חומרי גלם שאינם כשרים, קפה, קינוחים ובישול עם אלכוהול. זהו מקצוע שדורש יצירתיות לצד דייקנות ועמידה בכללים והקידום בו יעשה על פי מידת הכישורים, הידע והמיומנות המקצועית. טבח שיש לו הסמכת A LA CARTE מחזיק במקצוע בעל ביקוש בכל רחבי העולם ומאפשרת עבודה רבה גם בארץ.
למי שרוצים להכשיר עצמם לבישול ברמה הכי גבוהה- קורס זה יתאים.
למי שרוצים להכשיר עצמם לבישול ברמה הכי גבוהה- קורס זה יתאים.

הנושאים הנלמדים במהלך הקורס

בכל מוסד הלימודים שמקיים את הקורס הזה ישנם שילובים שונים של תכנים והתנסויות בתחום A LA CARTE, והתכנים יכולים למנות בין היתר מבוא לעולם הגסטרונומיה, מושגים מקצועיים בסיסיים, תורת חומרי הגלם, ציוד ובטיחות, טכנולוגיות שונות בבישול, תברואה במטבחים ושמירה על ההיגיינה. מעבר לנושאים אלו – לומדים אודות מנות ראשונות ומנות ביניים, בישול גורמה, מטעמי עמים, תוספות, מנות עיקריות, מטבח קר, תבלינים ועשבי תיבול, אפיית לחמים ולחמניות ועוד סוגי מאכלים כדי לבנות את התפריט על פי הביקוש.

אפשרויות תכנים נוספים

כאשר התכנים הנוספים לתכנים הבסיסיים אינם נלמדים מאליהם במסגרת קורס A LA CARTE, ניתן להוסיף ידע באמצעות קורסי העשרה בנושאים אלו. אלו תחומי ידע נחוצים להצלחה עסקית, כמו למשל עיצוב השולחן והמזנון, יזמות וניהול בעסקים, ניהול כלכלי למטבחים, יסודות התמחור ותורת התפריט. הקורס יתאים לכל מי שיש לו רקע אישי בתחום ומעוניין לרכוש תעודה מקצועית ויוקרתית בתחום הבישול וניסיון בכל הנלמד במהלך הקורס על מנת להתקבל למקומות עבודה במסעדנות ולנהל תפריט.

לקריאה נוספת בנושא...
לפירוט על קורס זה ועוד קורסים מקצועיים נוספים בתחום הטבחות במכללת השף
מהי הסמכת טבחות סוג 2?

מוסדות המלמדים קורס בישול וטבחות

סנן מוסדות לימוד לפי אזורים:

קבל מידע על קורס בישול וטבחות ב-3 צעדים פשוטים

צור קשר
סמן את מוסדות הלימוד
שם:   
משפחה:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
סמן את מוסדות הלימוד
סמן את מוסדות הלימוד mark mosadot

מוסדות המלמדים קורס בישול וטבחות

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

למה כדאי ללמוד בישול?

למה כדאי ללמוד בישול?

תחום הבישול הינו תחום מאוד מפותח, שכל מטרתו הוא לגרום לאנשים להנות מאוכל טוב! רוצים לדעת מה הם הסיבות שבגללן כדאי לכם ללמוד אחדהמשך...

קורס בשרים וקצבות

קורס בשרים וקצבות

תפקידם של הקצבים כולל חיתוך, קיצוץ, הכנה ואריזת בשרים עבור מכירה קמעונאית במקומות המיועדים לכך. מעוניינים להיות קצבים? הכנסו לכהמשך...

ללמוד כיצד לאפות

ללמוד כיצד לאפות

תפקידו של האופה, כולל בחירת ועירבוב מוצרים וחומרים, בכדי ליצור דברי מאפה שונים כמו: לחמים, מאפים ועוד.. מעוניינים בקורס ללימודיהמשך...

הדרך להיות ברמן

הדרך להיות ברמן

תפקידם של הברמנים כולל עירבוב, יצירת והגשת משקאות ישירות ללקוח, או באופן עצמאי או באמצעות צוות של מלצרים שעובד יחד איתם. מעונייהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

מסלולי לימוד נבחרים

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

קראתי ואני מאשר את תקנון האתר

callus
חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה
    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
הגדרות נגישות