מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
קורס טעימת יין
מבנה הלימודים | | קורס טעימת יין ייחודי המיועד לאוהבי היין. הקורס מתמקד בלימוד טעימת יין מקצועית, שפת היין, סגנונות יין, אזורי יין ויינות מתיישנים. הקורס יאפשר למשתתפיו להגדיר ולנתח יין, לזהות את איכותו ואת פוטנציאל היישון שלו. זאת תוך טעימה של יינות רבים חשיפה לסגנונות יין שונים, זני ענבים שונים ואזורי יין בארץ ובעולם בסדרה בת 3 מפגשים כל טעימה תלווה בדיון מונחה, ובהשוואה בין דעתך האישית על היין לבין כיצד איכותו נתפסת באופן "אובייקטיבי".
מטרת הקורס: הקניית הבנה בטעימת יין, פיתוח מיומנות טעימה ויכולת ניתוח יין וניהול שיחה על יין. תכנית הקורס: - סגנונות יין - טעימת יינות מסגנונות שונים והבחנה מהו יין קל או כבד, איך אופי זן הענבים משפיע על סגנונו ואיכותו, תפקיד עץ האלון, מהי מתיקות ביין ומה חשיבות החומצה
- טעימת יין מאזורי יין - השפעת אזור גידול הענבים על אופי היין- טעימת יינות מאזורים שונים בארץ ובעולם וניתוח ההבדלים ביניהם.
- טעימת יינות מתיישנים – מפגש טעימה מרתק החוקר את נושא ההתיישנות של יינות שונים.
מהו תהליך ההתיישנות של יין וכיצד הגיל משפיע עליו? מהו יין בעל יכולת התיישנות וכיצד אפשר "לנבא" זאת? כיצד משפיע הזמן על היין?
* תכנית הקורס כפופה לשינויים * פתיחת הקורסים מותנית במינימום נרשמים |
|
תנאי קבלה | |
|
|
משך הלימודים | | 3 מפגשים
|
|
תעודה / הסמכה | |
|
|
התמחות | |
|
|