למזון לא בטוח יכולות להיות השלכות חמורות. מערכתISO 22000 מסייעת לארגונים בכל שרשרת המזון לזהות ולשלוט על הסיכונים הקשורים לניהול מערכת בטיחות מזון. ביישום המערכת, הארגון מבטיח שהוא עושה ככל יכולתו להפחית את הסיכון שאנשים ייפגעו מהמוצרים שהוא מספק. ת"י ISO 22000 מהדורה 2018 – בעברית פורסם ע"י מכון התקנים ביולי 2019. הארגונים המוסמכים לתקן ידרשו לעבור הסמכה למהדורה החדשה עד יוני 2021 המכללה. מכון התקנים הישראלי מזמין אתכם לקחת חלק ביום העיון שמטרתו הכרת הדרישות של ת"י ISO 22000:2018 למשתתפי המפגש יינתן אישור חתום מטעם מכון התקנים הישראלי נושאי הקורס: היכרות עם דרישות המהדורה החדשה ISO 22000:2018 שילוב המהדורה החדשה עם ת"י ISO 9001:2015 השוואה בין מהדורה 2005 ל 2018 גישת Plan-Do-Check-Act של מערכת ניהול בטיחות המזון מושגים ומונחי יסוד ב - ISO 22000: 2018 כלים להיערכות למבדק קהל יעד: מנהלים ועובדים בתעשיית המזון, מנהלי ייצור, מנהלי הבטחת איכות, טכנולוגים ואנשים המעוניינים להכיר את עקרונות מערכת ניהול בטיחות המזון לפי התקן 22000:2018 במהדורתו החדשה. בהובלתה של גלית אברג'ל, יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000 FSSC "גלית מדהימה!!! לא היה אפשר לבקש מדריכה טובה יותר!!" (בוגרת קורס HACCP, יוני 19)
|