חדש! קורס הכשרת ראשי צוות HACCPלמפעלי בשר לבוגרי הקורס תינתן תעודה חתומה מטעם מכון התקנים
התאם לחוק הגנה על בריאות הציבור (מזון), החל מתאריך 1.3.2020 יצרן של מוצר מן החי; בשר ו/או בית קירור לאחסון בשר, דגים ובעלי כנף יחויבו לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- HACCP ולהטמיע אותה במפעל. יצרנים אשר לא יעמדו בדרישת החוק לא יוכלו לחדש את רישיון יצרן שברשותם ולא יוכלו להמשיך לשווק את מוצריהם. שיטת ה-HACCP מבוססת על עבודת צוות מקצועית, במטרה לזהות את הסיכונים האמיתיים להם חשופים המוצרים. לכן, קיימת חשיבות לרכוש את המיומנות לניהול הצוות, על מנת להוביל תהליך אפקטיבי בארגון. מה נלמד? הכרת דרישות התברואה על פי הקודקס אלמנטריוס של ארגון הבריאות העולמי | חמשת הצעדים המקדימים ל- HACCP ושבעת עקרונות ה- HACCP ע"פ מסמך קודקס אלימנטריוס של ארגון הבריאות העולמי | דרישות השירותים הווטרינרים | אימות ותיקוף | שיטות לביצוע הערכת סיכונים | תרגול הקמת מערכת ניהול בטיחות מזון לפי דרישות השירותים הווטרינרים | מיומנויות ניהול צוות HACCP על פי דרישות בינלאומיות למי מיועד הקורס? מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות , יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות HACCP בארגונים, מנהלי מפעלים, מנהלי ייצור ועובדים במפעלים המייצרים מוצרים מן החי; בשר ו/או בית קירור לאחסון בשר, דגים ובעלי כנף. בהובלתה של גלית אברג'ל, יועצת הבטחת איכות ובטיחות מזון. בעלת תואר שני בביוטכנולוגיה, אקולוגיה ואיכות הסביבה מאוניברסיטת תל- אביב, עורכת מבדקים בכירה בתחום המזון. בעלת ניסיון תעשייתי עשיר בהקמת מערכות איכות, פיתוח מוצרים והבטחת איכות במזון ובמחקר מיקרוביולוגי. בשנים האחרונות שימשה כמנהלת הבטחת איכות ופיתוח במפעלי מזון שונים. עוסקת מעל 17 שנים במגוון התקנים והתחומים כגון: ISO 9001 ,HACCP, ISO 22,000 ,BRC ,ISO 14000, FSSC
|