מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
קורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות
מבנה הלימודים | | מרכז ההדרכה של מכון התקנים הישראלי מזמין אותך לקחת חלק בקורס נאמני תברואת מזון בפיקוח משרד הבריאות! מטרת הקורס: הקניית ידע ומתן כלים יישומיים בניהול מערכת תברואה ובטיחות מזון לרבות מטבחים, קייטרינג, מפעלי מזון, מערכי הגשת מזון ורשתות מזון. הקורס כולל מבחן הסמכה של משרד הבריאות מקום הלימודים הקורס יתקיים במרכז ההדרכה של מכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42, תל אביב.
נושאי הלימוד מבוא + הרעלת מזון יסודות אלמנטריים בבקטריולוגיה של מזון טיפול במזון מהספק עד לסועד היגיינה אישית ותחזוקת מבנים
|
|
תנאי קבלה | | קהל היעד הקורס מיועד לנאמני איכות, מבקרי איכות, משגיחי כשרות, מנהלי מערכות הזנה, אנשי תחזוקה וקירור, חברות קייטרינג, מלונות, מסעדות, רשתות מזון, תברואנים ומדבירים.
|
|
משך הלימודים | | מתכונת הקורס: 4 מפגשים, בין השעות: 08:30-16:30
|
|
תעודה / הסמכה | | תעודה חתומה מטעם מכון התקנים הישראלי
|
|
התמחות | |
|
|