מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
הכשרת ראשי צוות HACCP
מבנה הלימודים | | יותר ויותר ארגונים העוסקים במזון ובחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות ה- HACCP. יישום HACCP בארגון מבוסס על עבודת צוות מקצועית. ככל שצוות ה- HACCP מקצועי יותר ומיומן יותר בשיטה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה טובה בארגון, וכמובן הגברת בטיחות המוצר. מרכז ההדרכה של מכון התקנים מציע קורס מקיף להכשרת ראשי צוות HACCP. מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה, יזכו לתעודת ראש צוות HACCP, ויהיו כשירים להוביל תהליכי HACCP בארגונים. מקום הלימודים הקורס יתקיים במרכז ההדרכה של מכון התקנים הישראלי, רחוב חיים לבנון 42, תל אביב.
נושאי הלימוד (חיוני להעלאה לאתר) מטרות הקורס הקניית מיומנויות לניהול צוות HACCP, כדי להוביל תהליך של הקמת מערכת HACCP בארגונים בתחום המזון והמשקאות, ארגוני הסעדה, בתי אריזה חלקאיים ותעשיית האריזות.
|
|
תנאי קבלה | | קהל היעד מועמדים לתפקיד ראש צוות HACCP או אנשי צוות מכהנים, יועצים בתחום מערכות ניהול בטיחות מזון המשמשים ראשי צוות HACCP בארגונים, מנהלים ועובדים במפעלי מזון וכו'.
|
|
משך הלימודים | | מתכונת הקורס: 2 מפגשים, בין השעות: 08:30-16:30
|
|
תעודה / הסמכה | | מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה, יזכו לתעודת ראש צוות HACCP, ויהיו כשירים להוביל תהליכי HACCP בארגונים.
|
|
התמחות | |
|
|