מכללת השף

 

המכללה המובילה בישראל ללימודי קולינריה

logo

בוגרים ממליצים

בואו להמליץ על:

מכללת השף

למדתי במכללת השף אחרי שבדקתי מקומות כמו בית ספר
יוסי כהן

לרשימת כל הממליצים

הלימודים מתקיימים בתל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון
באר שבע
חיפה
ירושלים
ראשון לציון
תל אביב

מפת הגעה

סניף תל אביב
החרש 8, תל אביב
המשך...
סניף ירושלים
יד חרוצים 6, תלפיות, ירושלים
המשך...
סניף באר שבע
הנרייטה סולד 4, באר-שבע
המשך...
סניף חיפה
המוסכים 29, חיפה
המשך...
סניף ראשון לציון
לזרוב 33, ראשון לציון
המשך...
מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.

על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791

strip

קורס בישול A LA CART´E למסעדות - מוכר בפיקדון הצבאי לחיילים משוחררים



מבנה הלימודים

קורס טבחות a la carte הוא הקורס המקיף והיוקרתי ללימודי בישול וטבחות בישראל. הקורס ארוך מקורס טבחות מקצועי והנושאים הנלמדים בו משלבים טרנדים עכשוויים עם קלאסיקה יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. מאות מבוגרי הקורס שלנו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים במסעדות מובילות בישראל ובחו״ל ועם הידע הנהדר שרכשו קיבלו אופק תעסוקתי מעניין לעתיד.

הקורס מתקיים בסניפי מכללת השף בתל אביב, חיפה ובאר שבע ואף מוכר לתשלום על חשבון הפיקדון בהתאם לאישור של משרד התמ״ת. מכללת השף היא המכללה המובילה בישראל למקצועות הקולינריה. למכללה חמישה סניפים מאובזרים בארץ וסגל מרצים מוביל עם ניסיון פדגוגי ומקצועי רב.

הקורס מיועד
לכל מי שעוסק בתחום ומעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. לכל המעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש.

מטרת הקורס
להכשיר את הסטודנטים להתפתח בתחום הבישול והקולינריה ולפתוח עבורם דלת לתעסוקה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, מוסדות ציבור, פתיחת עסק ועוד…

ממבחר נושאי הלימוד
• מבוא לעולם הגסטרונומיה.
• תורת חומרי הגלם.
• מושגים מקצועיים.
• תברואת מטבחים.
• טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
• שיטות חיתוך.
• מבנה התפריט ומרכיביו.
• ציוד ובטיחות.
• מנות ראשונות ומנות ביניים.
• לחמים ולחמניות.
• קינוחים קלאסים ומנות אחרונות.
• תבלינים ועשבי תיבול.
• ירקות וקטניות.
• בישול גורמה.
• עיצוב שולחנות ומזנונים.
• תוספות- אורז, פסטה, תפוח אדמה.
• עיצוב מנות ופרזנטציה.
• מרקים ורטבים.
• מטבחי עמים.
• יין ואלכוהול.
• מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף, דגים, שרקוטורי.
• המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וביצים.
• יזמות וניהול עסקי.
• ניהול כלכלי של מטבח.
• יסודות התמחור.
• תורת התפריט.

למשתתפים ערכת מתנה הכוללת

• תיק סטודנט.
• ספרות מקצועית .
• חומרי הגלם -ללימוד המעשי.
• מקטורן שף, סינר,כובע ומגבת.
• ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!



תנאי קבלה

• ידיעת השפה העברית.

• ראיון קבלה לקורס.



משך הלימודים

משך הקורס כשמונה חודשים – פעמיים בשבוע לימודי בוקר או ערב.
בנוסף, במהלך הקורס משובץ הסטודנט להתנסות מעשית (סטאז') במטבחי מלונות, מסעדות וכד'.

תעודה / הסמכה

קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב: נוכחות של מינימום 85% משעות הלימוד. מבחנים במהלך הקורס.


התמחות



callus

כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.