מבנה הלימודים | | בזמן אמיתי -בית הספר לברמנים המוביל בישראל אפשרות לבחור גם במסלול הבסיסי והקצר יותר. הקורס כולל 55 שעות ומכשיר את בוגריו לעבודה בברים שונים . גם כאן התעודה הינה בינלאומית ומאפשרת לברמן לעבוד בכל מקום אשר ירצה בעולם. בקורס המקצועי עובר התלמיד אימוני בר רבים ומגוונים בברים שונים ובכך מתאים את עצמו לבר בו הוא רוצה להתחיל את חייו כברמן מקצועי.
מעבר לסדנאות היין, הקפה, הקוקטילים, הבירה, הוויסקי ותודעת השירות – מקבל הבוגר הכוונה לכל אורך הקורס אשר מאפשרת לו לבחור בבר המתאים ביותר – כל זאת ע"י צוות ההדרכה. הטעימות בקורס המקצועי הבסיסי הינן מגוונות מאוד וכוללות טעימה של מעל 100 משקאות וקוקטיילים שונים ממגוון הקוקטיילים בעולם.
בשני הקורסים עובר התלמיד את הסדנאות הבאות: וודקה, ג´ין, רום, טקילה, משקאות האניס, סדנת וויסקי ובירה מורחבת, סדנת יין , קפה, תודעת שירות ,שלושה שיעורי קוקטיילים שונים, סדנת ליקרים וצורות הגשת משקאות ועוד סדנאות רבות וטובות.
שיטת הלימוד: o החלק העיוני התלמידים לומדים על דרכי הייצור של המשקאות האלכוהוליים השונים, ארצות מוצאם, האנשים והאגדות שמאחוריהם, כיצד לטעום משקה ומה לחפש בו, השפעות גופניות הכרוכות בשתיית אלכוהול ועוד. o החלק המעשי במהלך הקורס נלמדות כל דרכי ההגשה המקצועיות של משקאות הבר, שילובם עם משקאות קלים, תורת הערבוב והכנת קוקטילים, עבודה עם מערכת המזיגה מחבית ומערכת הקופה הממוחשבת. הקורס כולל אימונים מעשיים אינטנסיביים שמטרתם להכין את התלמיד לעבודת הבר האמיתית. o תקשורת בינאישית קורס ברמנים כולל סדנה אינטראקטיבית בתודעת שירות ומכירות ושם דגש על אינטליגנציה רגשית, תקשורת בינאישית, התנהגות בראיון, עבודה בצוות ואפיון לקוח. o אימוני בר מאסיביים: אנחנו בזמן אמיתי מאמינים שאימון הוא הבסיס להצלחתו של הברמן לכן פיתחנו שיטת הדרכה ייחודית. כמות הזמן שמבלה התלמיד בבר הורחבה ואביזרי האימון הינם מהטובים בעולם. |