מבנה הלימודים | | שוב לא הצליחה העוגה? איך עושים את הקישוט הזה? סדנת אפיה היא בעצם שיעור אפיה , שבו כל משתתף מרדד , לש , מקציף ואופה בעצמו.
השיעורים מתבססים על הדגמות השף ותרגול מעשי. תוכלו להנות מסדנאות ברמה מקצועית גבוהה ויחס אישי.
נושאי לימוד נבחרים: •מי מפחד מבצק פילו ? מבחר עוגות מזרחיות , כוסות פילו , אצבעות פילו , בקלאווה. •עוגת סאכר שוקולד בציפוי מרציפן ועיטור גאנש. •עוגיות בריאות גרנולה ושומשום. עוגיות אצבע במבחר טעמים. •עוגת היער השחור. עוגיות טחינה. •פרופיטרול במילוי קרם פטיסייר וציפוי פונדנט. •עוגת שוקולד ללא קמח , מוס שוקולד , עיטור מקופלת. •לחם שוקולד, לחם זיתים לחם אגוזים. •פאי תפוחים בוסח נורמנדי בעיטור מטריצה . פאי לימון בעיטור מרנג צרפתי. •מבחר עוגות דלות קלוריות : מפינס גרנולה , עוגת תפוחי עץ , עוגת אננס , עוגת פירות יבשים. •מבחר מטוגנים בבצק בירה : גלידה מטוגנת, רולדה, במילוי קרם אגוזים.
|