קורס היגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים במכללת משלב, לימודי היגינה ובטחות מזון במטבחים מוסדים במישלב
 

מכללת מישלב

 

מכללה המובילה בלימודי תעודה בתחום המינהל

מעוניינים בייעוץ לימודים חינם מנציג מכללת מישלב?

השאר פרטים ונציג מכללת מישלב יחזור אליך בהקדם!
קראתי ומאשר את תקנון האתר
logo
הלימודים מתקיימים בתל אביב
תל אביב

מפת הגעה

סניף ראשי
ויצמן 53 תל אביב
המשך...
סניף חיפה
ליאון שטיין 5, חיפה
המשך...
סניף מכון מופ"ת
שושנה פרסיץ 15, תל אביב
המשך...
סניף מכללת תל אביב
יגאל אלון 30, תל אביב
המשך...
strip

קורס הגיינה ובטיחות מזון מטבחים מוסדיים



מבנה הלימודים

מטרת קורס הגיינה ובטיחות מזון
1. הקניית ידע מעשי במיקרוביולוגיה של המזון, המזון והשלכותיה על בריאות ובטיחות המזון ובריאות הסועד כאחד.
2.הקנית ידע לגילוי מהיר ומהמן של מזון מקולקל ומזוייף שיטות חדשות ודרכח פעולה ומניעה.
3. הכשרה מקצועית בנושאי תברואה והייגינה מזון על פי דרישות משרד העבודה.
 
צוות המרצים
ד"ר בנימין רויזמן- ויטרנר ת"א יפו (ל).
אינג' יגאל פרידמן- מהנדס מזון מחוז ת"א, משרד הבריאות.
מר גרגורי רודשטיין- סגן מפקח ארצי לבריאות הסביבה- משרד הבריאות

נושאי הלימוד בקורס הגיינה ובטיחות מזון:
יסודות במיקרוביולוגיה של המזון.
גורמים המשפיעים על בריאות ובטיחות המזון.
מחלות והרעלות מזון.
רכישות מזון, סימון מזון וחיי מדף, זיופים, גילוי ומניעה.
הובלה, איחסון ואחזקת מזון בתנאים בטוחים.
שיטות שימור מזון גולמי ומבושל.
תקנות ותנאים- רישוי עסקים ומטבחים מוסדיים.
מערכות בקרת מזון ממשלתית ועצמאית HACCP-G.M.P.
הגיינה של העובדים והשפעתה על בטיחות המזון.
עקרונות לתכנון ותפעול מטבחים מוסדיים ותהליכי עבודה נכונים.

שכר לימוד
שכר הלימוד כולל תיק עם חומר מקצועי במסלול בוקר כולל ארוחת צהריים.
 
הערות
הוראות מס הכנסה בקשר להדרכה והשתלמות מיקצועית לעובדים , קובעות שכאשר העובד נשלח מטעם המפעל/ המוסד לצורך הכשרה והשתלמות לשם שמירת רמתו המיקצועית או לשיפור אופן פעולתו . יחשב תשלום שכר הלימוד ע"י המפעל / המוסד כהוצאה מוכרת ואין ההשתלמות נחשבת כהטבה זקיפה המחייבת את העובד בתשלום מס


תנאי קבלה

קורס הגיינה ובטיחות מזון מיועד למנהלי מערכות הזנה, מנהלי וסגני מטבח מוסדיים, קניינים רסיברים, אנשי תחזוקה וקירור מזון, חברות קיטריינג, מלונות, מסעדות ועוד...

משך הלימודים

מסלול בוקר – 4 מפגשים אחת לשבוע בין השעות 09:00-15:00


תעודה / הסמכה

לעומדים בהצלחה במבחנים תוענק תעודת "נאמן תברואה ובטיחות מזון" - מטעם משרד הבריאות.


התמחות



callus

כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.
הגדרות נגישות