מכללת מישלב

 

מכללה המובילה בלימודי תעודה בתחום המינהל

מעוניינים בייעוץ לימודים חינם מנציג מכללת מישלב?

השאר פרטים ונציג מכללת מישלב יחזור אליך בהקדם!
מאשר/ת קבלת מידע ממוסד/ות הלימודים ומסכימ/ה לתנאי השימוש והתקנון
logo
הלימודים מתקיימים בתל אביב
תל אביב

מפת הגעה

סניף ראשי
ויצמן 53 תל אביב
המשך...
סניף חיפה
ליאון שטיין 5, חיפה
המשך...
סניף מכון מופ"ת
שושנה פרסיץ 15, תל אביב
המשך...
סניף מכללת תל אביב
יגאל אלון 30, תל אביב
המשך...
strip

קורס ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה



מבנה הלימודים

מתחילת המילניום השלישי נראה כאילו כל ענף ההסעדה משתנה מקצה לקצה. הטעם הטוב של הישראלי מיישר קו
עם הרמות המקובלות באירופה ובאמריקה ועם השינוי באות הדרישות. עלויות של מנה המוגשת לסועדים כוללת בתוכה מרכיבים כלכליים, בסכום זה יש לכלול מרכיבים רבים ולשמור על איכות גבוהה של מזון, זאת משום שאיכות המזון המוגש לעובד במקום העבודה חשובה הרבה יותר ממה שנראה לעין.


מטרת קורס ניהול מטבח מוסדי 
הקניית ידע נרכש לניהול מטבח מוסדי, בקנה מידה קטן כגדול, הן בתחום הכלכלי והן בתחום הנעת עובדים. הכרת השוק, הטכניקות והחידושים הקיימים בו והשתלבות נכונה ומהירה בשוק התחרות, תוך ניצול מירבי של המשאבים העומדים לרשותם.

צוות המרצים
הקורס יועבר ע"י צוות מרצים בעלי הסמכה עיונית ומעשית מהמומחים והמוכרים  בתחום.
מרכז הקורס: אילן רוברג, שף ומרצה בכיר ( יו"ר איגוד השפים) (ל)
 
נושאי הלימוד
 פרק א'- מבוא
מהות המטבח המוסדי
מטבח מוסדי מול מטבחים אחרים
מגמות חדשניות במטבח המוסדי
פרק ב'- תכנון המטבח
מבנה המטבח
ציוד וכלים
אחזקת ציוד
פרק ג'- תפריטים
תכנון תפריט
סוגי תפריט- תפריט חודשי
שיטות בישול קלאסית ומודרנית
פחת מזון
פרק ד'- תכנון העבודה במטבח
כח אדם נדרש
תימחור התפריט
מדידת עבודה
פרויקט
פרק ה'- ניהול וארגון
ניהול פיננסי
ניהול המלאי ובקרת מזון
ניהול החשבונות
פיתוח עסקי מזון
פרק ו'- דינים
דיני עבודה
דיני עסקים + יזמות עסקית
דיני חוזים
פרק ז'- תברואה
חוקים ותקנות
תברואת מזון
בקרת איכות
שימורי מזון
פרק ח'- שירות
סוגי שירות
טיפול בתלונות
תזונה

שכר לימוד
שכר הלימוד כולל תיק עם חומר מקצועי במסלול בוקר כולל ארוחת צהריים


הערות
הוראות מס הכנסה בקשר להדרכה והשתלמות מיקצועית לעובדים , קובעות שכאשר העובד נשלח מטעם המפעל/ המוסד לצורך הכשרה והשתלמות לשם שמירת רמתו המיקצועית או לשיפור אופן פעולתו . יחשב תשלום שכר הלימוד ע"י המפעל / המוסד כהוצאה מוכרת ואין ההשתלמות נחשבת כהטבה זקיפה המחייבת את העובד בתשלום מס


תנאי קבלה

קורס ניהול מטבח מוסדי מיועד למנהלי מערכות הזנה, קבלני מזון, אקונומים, מנהלי מטבחים, מנהלי חברות קייטרינג. מנהלים הנדרשים לשרותי הסעדה או מפריטים שירותים אלה.


משך הלימודים

מסלול בוקר – 18 מפגשים אחת לשבוע בין השעות 09:00-15:00
מסלול ערב – 25 מפגשים אחת לשבוע בין השעות 15:30-20:30


תעודה / הסמכה

לעומדים בדרישות הקורס בהצלחה תוענק תעודת "ניהול מטבח מוסדי ומערכות הזנה" מטעם מכללת מישלב


התמחות



callus

כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.