מבנה הלימודים | | B.Sc בביולוגיה מולקולרית ו- B.Sc במדעי התזונה
התמחות: זהו מסלול ייחודי בו לומד הסטודנט במשך 4 שנים בשתי המחלקות במקביל בהתאם לתוכנית המותאמת במיוחד. בסוף הלימודים מקבל הבוגר שני תארי B.Sc. המסלול מכוון להכשרת תזונאים קליניים בעלי ידע ביולוגי - מולקולרי מוגבר ומעמיק יותר מאשר במסלול למדעי התזונה בלבד. מסלול כפל התואר מרחיב את פוטנציאל התעסוקה. מאפשר להשתלב בתחומי תעסוקה שונים הן כדיאטנים קליניים במסגרות ממשלתיות ופרטיות, הן בתעשיית המזון, התרופות ותוספי התזונה, והן בשטחי המחקר והאקדמיה, וזאת בזכות ההכשרה המעמיקה והיסודית שמקנים הלימודים של ביולוגיה מולקולרית.
|