תנאי קבלה | | הצרפתים גורסים כי "לכל גבינה יש את היין המתאים במיוחד עבורה" ואילו לנו ברור שגבינות ויין הם שילוב מנצח לכל אירוח.
כולנו עמדנו בפני אירוח בסגנון ויין אך כאשר הגענו למרכול ונעמדו מול המדפים המלאים לעייפה בקבוקי יין עם שמות מוזרים כגון, קברנה סובניון, מרלו, פינו נואר, שרדונה ועוד...
או לחילופין מול מקררי הענק ובהם גבינות הסנט מור, רוקפור, ברי קממברט ועוד... ואנו פעורי פה ... אין לנו מושג מי הולך ומי בא עם מי ולאן...
במהלך הסדנא בת ארבע השעות ילמדו המשתתפים אודות תרבות היין בארץ ובעולם, זני הענבים השונים, יין לבן מול יין אדום, אזורי גידול יקבים בארץ ובעולם, התאמה של יין ואוכל, צורות שמירה על היין, סוגי כוסות ועוד הרבה נושאים נוספים, כמו כן יחוו המשתתפים הרצאה קצרה על סוגי הגבינות אשר ילווה את היין. |