תנאי קבלה | | לרובנו ישנו מלאי לא קטן בקבוקי משקאות חריפים אשר הצטברו להם ברבות השנים, משקאות שקנינו, ולא ממש זוכרים בשביל מה... או שסתם קיבלנו במתנה ומאז הם עומדים להם שם בארון כרבן שאין לה הופכין... אצלנו בסדנא להכרת הבר הביתי, תמצאו את הפתרון... אצלנו תקבלו את הכלים המתאימים להתמודדות עם "הבעיה הטובה"- הסדנא המקצועית הראשונה בישראל לחובבים. בסדנא בת שלוש וחצי שעות, של שכרון חושים והנאה משכרת, ילמדו ויתורגלו נושאי המוזגות והיין, וכך תוכלו להרשים את אורחיכם ומארחיכם בידע רב בכל תחומי האלכוהול והיין. במהלך הסדנא תוך לימודים עיוניים ומעשיים, תתוודעו אל סודות הבר הביתי:
סוגי המשקאות הנדרשים והשמירה עליהם תורת האלכוהול – למשקאות הביתיים ציוד הבר הביתי – סוגיו ושימושיו יסודות המוזגות הביתית – איך מה ומתי למזוג קוקטליים –הכנה של מיטב הקוקטליים הקלאסים הטרופיים ופונצים יסודות היין והתאמתו לאוכל בסוף הסדנה, אנו מבטיחים לכם כי בנקל תוכלו לענות על שאלות כמו: מה ההבדל בין "מרטיני" ל "דריי מרטיני", מה זה "סטירר" ו"פורר"? מהם "וייט ראשן", "יין מורכב"? מהי ה"ארומה"? וכיצד להכין קוקטליים מעורבבים וקפואים, מה ההבדל בין קוניאק לברנדי? מהו השייקר? ועוד... |