תנאי קבלה | | האקדמיה לקפה של בר מאסטר
בשנתיים האחרונות שקדו ב"בר מאסטר-תדמור" על הקמתו של בית הספר לקפה "האקדמיה לקפה" בשיתוף קפה "בריסטוט", ממותגי הקפה המובילים באיטליה. בית הספר לקפה פועל תחת הניהול המקצועי של "בר מאסטר תדמור", ומתמחה בכל הקשור לתחום הקפה: הדרכות קפה גורמה, הדרכות להכנת קפה- לבריסטה ולחובב הקפה הביתי. במקום יועברו סדנאות לשימוש, תפעול וטיפול במכונות קפה, במטרה להפיק מהן את התועלות המקסימליות ולעודד את צריכת הקפה. בימים אלו סיימו את הכשרתם של מדריכים מקצועיים המיועדים להדריך בסדנאות אלו. סדנאות "האקדמיה לקפה" מועברות במתחם בית הספר "בר מאסטר-תדמור" וכן בשטח אצל הלקוחות במקום בשיטת ה On-Job Training, וכן בסדנאות לחברות במסגרת ימי כיף לעובדים ולכל דורש.
בין הסדנאות המועברות ב"אקדמיה לקפה":
1. "הכנת קפה גורמה", סדנא המיועדת לשוק המוסדי ונועדה לשפר את אופן הכנת הקפה בנקודות המכירה ולהגיע לרמת ביצוע גבוהה ביותר באמצעות הכשרה ואימון של הבריסטה. תוך לימוד המשתתפים אודות מכונת הקפה ומטחנת הקפה דרך הכנת קפה באופן מעשי ואימון הקצפה אישי לכל משתתף עד ליצירת ספל הקפה המושלם בליווי צוות המדריכים המקצועי של האקדמיה.
2. "ניהול מערך קפה", הסדנא מיועדת למנהלים מהשוק המוסדי, במטרה לאפשר למנהלים אלו לפקח על מהלך הכנת הקפה וכן על ייעול העבודה במקום ובכך להביא לקפה איכותי יותר בעלויות נמוכות יותר, בין היתר על ידי צמצום הבזבוז. גם בסדנא זו יעבור כל משתתף אימון מעשי ואימון הקצפה אישי עד ליצירת ספל הקפה המושלם.
3. "הקמת בתי קפה", מערך ייעוץ המיועד לאלו המתעתדים לפתוח בית קפה חדש, במסגרת חבילות אלו, יקבלו בתי קפה העתידים להיפתח, סדנאות ייעוץ, אימון והכשרה לתפעול מערך הקפה במקום, ובעזרת כך, לקבל את הקפה האיכותי ביותר, תוך מזעור העלויות והבזבוז. הסדנא כוללת לימוד תיאורטי והכשרה מעשית וכן, הדרכה לכל הקשור לטיפול השוטף בציוד וטיפול בתקלות לרבות הכשרה וליווי הצוות במקום.
4. "לטה ארט" (Latte Art), במהלך הסדנא ילמדו המשתתפים כיצד לשפר טכניקת הקצפת חלב. כמו כן ילמדו המשתתפים כיצד ניתן לציין פרחים, תפוחים ולבבות על כוס הקפה בעזרת החלב. הסדנא כוללת אימון הקצפה אישי לכל משתתף וכן תרגול לטה ארט.
. 5. "על ספל קפה", סדנא הפונה לחובבי הקפה הביתי, במסגרתה ילמדו המשתתפים את תהליך הפקת הקפה, תוך סקירת "דרך הקפה", שימוש, טיפול ותפעול מכונת הקפה הביתית, שימוש בעזרים דוגמת המקינטה, הפלנצ‘ר ועוד
|