מכללת השף

 

המכללה המובילה בישראל ללימודי קולינריה

logo

בוגרים ממליצים

בואו להמליץ על:

מכללת השף

למדתי במכללת השף אחרי שבדקתי מקומות כמו בית ספר
יוסי כהן

לרשימת כל הממליצים

הלימודים מתקיימים בתל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון
באר שבע
חיפה
ירושלים
ראשון לציון
תל אביב

מפת הגעה

סניף תל אביב
החרש 8, תל אביב
המשך...
סניף ירושלים
יד חרוצים 6, תלפיות, ירושלים
המשך...
סניף באר שבע
הנרייטה סולד 4, באר-שבע
המשך...
סניף חיפה
המוסכים 29, חיפה
המשך...
סניף ראשון לציון
לזרוב 33, ראשון לציון
המשך...
מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.

על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791

strip

קורס טבחות



מבנה הלימודים

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.  תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

קורס הטבחות המתקיים בסניפי המכללה בכל הארץ הוא קורס מקיף ויוקרתי שמשלב טרנדים עכשוויים עם קלסיקה, יצירתיות והנאה. בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה. הקורס זכה להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

תעודת ההסמכה המקצועית שמוענקת לבוגרים מוכרת על ידי התאחדויות השפים באירופה, ארצות הברית ובישראל ומסייעת במציאת עבודה בארץ ובחו"ל. אלפים מבוגרינו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים במסעדות יוקרתיות, מלונות או שהגשימו חלום ופתחו עסק משלהם.

שכר הלימוד כולל
• תיק סטודנט.
• ספרות מקצועית.
• מקטורן שף, סינר,מגבת וכובע.
• ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!

הקורס מיועד
• לכל מי שעוסק בתחום, מעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית.
• לכל המעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש.
• לחובבים המעוניינים להעמיק ולשפר את כישוריהם.

ממבחר נושאי הלימוד
• בישול גורמה .
• מבוא לעולם הגסטרונומיה .
• מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים .
• טכנולוגיות בישול.
• מאכלי עמים: אסיאתי, מקסיקני, הודי,
• בישול ים תיכוני ובישול בלקני.
• תברואת מטבחים .
• תוספות – אורז, פסטה ותפוח אדמה.
• תזונה ובישול בריא.
• ירקות וקטניות.
• תבלינים ועשבי תיבול.
• לחמים ולחמניות
• המטבח הקר – מזנונים וארוחות בוקר.
• קינוחים ומנות אחרונות
• מנות ראשונות ומנות ביניים.
• יין לבישול ואירוח.
• עיצוב מנות ופרזנטציה.
• יזמות וניהול עסקי.
• ניהול כלכלי של מטבח.
• יסודות התמחור ובניית תפריט.



תנאי קבלה

• ידיעת השפה העברית.

• ראיון קבלה לקורס.


משך הלימודים

משך הקורס כשמונה חודשים – אחת לשבוע.

תעודה / הסמכה

קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב:

• נוכחות של מינימום 80% משעות הלימוד.

• מבחנים במהלך הקורס.


התמחות

במהלך הקורס משובץ הסטודנט להתנסות מעשית (סטאז') במטבחי מלונות, מסעדות וכד'

callus

כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.