מעוניינים בייעוץ לימודים חינם מנציג מכללת השף?

השאר פרטים ונציג מכללת השף יחזור אליך בהקדם!
קראתי ומאשר את תקנון האתר
logo

בוגרים ממליצים

בואו להמליץ על:

מכללת השף

למדתי במכללת השף אחרי שבדקתי מקומות כמו בית ספר
יוסי כהן

לרשימת כל הממליצים

הלימודים מתקיימים בתל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון
באר שבע
חיפה
ירושלים
ראשון לציון
תל אביב

מפת הגעה

סניף תל אביב
החרש 8, תל אביב
המשך...
סניף ירושלים
יד חרוצים 6, תלפיות, ירושלים
המשך...
סניף באר שבע
הנרייטה סולד 4, באר-שבע
המשך...
סניף חיפה
המוסכים 29, חיפה
המשך...
סניף ראשון לציון
לזרוב 33, ראשון לציון
המשך...
strip

קורס בישול A LA CART´E למסעדות



מבנה הלימודים

מכללת השף פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. לצד ההתפתחות הגדולה של העולם הקולינארי בארץ והן בעולם, גוברת בשוק העבודה הדרישה לאנשים מקצועיים ומיומנים.

מכללת השף מזמינה אותך להצטרף לתכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינאריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינאריים בארץ.

בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינאריה בעולם. אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם.

הקורס מיועד
לכל מי שעוסק בתחום ומעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. לכל המעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש.

 מוכר לפיקדון לחיילים משוחררים באישור התמ"ת בסניף ת"א ובסניף ירושלים.

מטרת הקורס
להכשיר את הסטודנטים להתפתח בתחום הבישול והקולינריה ולפתוח עבורם דלת לתעסוקה בבתי מלון, מסעדות, קייטרינג, אולמות אירועים, מוסדות ציבור, פתיחת עסק ועוד…

ממבחר נושאי הלימוד
• מבוא לעולם הגסטרונומיה.
• תורת חומרי הגלם.
• מושגים מקצועיים.
• תברואת מטבחים.
• טכנולוגיות בישול- שיטות בישול.
• שיטות חיתוך.
• מבנה התפריט ומרכיביו.
• ציוד ובטיחות.
• מנות ראשונות ומנות ביניים.
• לחמים ולחמניות.
• קינוחים קלאסים ומנות אחרונות.
• תבלינים ועשבי תיבול.
• ירקות וקטניות.
• בישול גורמה.
• עיצוב שולחנות ומזנונים.
• תוספות- אורז, פסטה, תפוח אדמה.
• עיצוב מנות ופרזנטציה.
• מרקים ורטבים.
• מטבחי עמים.
• יין ואלכוהול.
• מנות עיקריות: בקר, טלה, כבש, בעלי כנף, דגים, שרקוטורי.
• המטבח הקר: מאפים, טארטים, קישים וביצים.
• יזמות וניהול עסקי.
• ניהול כלכלי של מטבח.
• יסודות התמחור.
• תורת התפריט.

הקורס מתקיים :
סניף תל אביב, רחוב החרש 8 צמוד לתחנת רכבת ההגנה.
סניף ירושלים , רחוב יד חרוצים 6 תלפיות.

תעודת הסמכה

• תיק סטודנט.
• ספרות מקצועית .
• חומרי הגלם -ללימוד המעשי.
• מקטורן שף, סינר,כובע ומגבת.
• ערכת כלים מקצועית של חברת ARCOS – במתנה!
בהצלחה ! ! !



תנאי קבלה



משך הלימודים

מבנה הלימודים
משך הקורס כשמונה חודשים – פעמיים בשבוע לימודי בוקר או ערב.
בנוסף, במהלך הקורס משובץ הסטודנט להתנסות מעשית (סטאז') במטבחי מלונות, מסעדות וכד'.

תעודה / הסמכה

קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב: נוכחות של מינימום 85% משעות הלימוד. מבחנים במהלך הקורס.


התמחות



callus

כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.