מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.
על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791
יצור גבינות ביתיות
מבנה הלימודים | | הקורס ברובו מעשי, אך כולל חומר תיאורטי. כגון: מבוא לעולם החלב, תהליכי ייצור ושיווק, בקטריולוגיה של החלב ועוד. במהלך המפגשים יכינו המשתתפים מוצרי חלב ניגרים כיוגורטים, גבינות למריחה, ריקוטה, גבינות למילוי ועוד
בכל מפגש יוצרים סוגים שונים של גבינות
תאריך פתיחת הקורס: 27/12/17
|
|
תנאי קבלה | | גיל 24 ומעלה יכול להתאים לבעלי צימרים שרוצים להגיש גבינות ללקוחות שלהם, וגם ליזמים צעירים המעוניינים לפתוח עסק בתחום |
|
משך הלימודים | | 5 מפגשים שכוללים 25 שעות אקדמאיות |
|
תעודה / הסמכה | |
|
|
התמחות | |
|
|