מכללת השף

 

המכללה המובילה בישראל ללימודי קולינריה

logo

בוגרים ממליצים

בואו להמליץ על:

מכללת השף

למדתי במכללת השף אחרי שבדקתי מקומות כמו בית ספר
יוסי כהן

לרשימת כל הממליצים

הלימודים מתקיימים בתל אביב, ירושלים, חיפה, באר שבע וראשון לציון
באר שבע
חיפה
ירושלים
ראשון לציון
תל אביב

מפת הגעה

סניף תל אביב
החרש 8, תל אביב
המשך...
סניף ירושלים
יד חרוצים 6, תלפיות, ירושלים
המשך...
סניף באר שבע
הנרייטה סולד 4, באר-שבע
המשך...
סניף חיפה
המוסכים 29, חיפה
המשך...
סניף ראשון לציון
לזרוב 33, ראשון לציון
המשך...
מוסד זה אינו פעיל כרגע באתרנו, על מנת לקבל פרטים אודות הקורסים המוצעים על ידו, יש לפנות אליו ישירות.

על מנת לקבל מידע אודות מסלולי לימוד נוספים הנך מוזמן ליצור עמנו קשר בטלפון 03-6958791

strip

שף בן נרושביץ
בוגר ה- "French culinary institute" בניו יורק באומנויות הבישול , יין ולחם בהצטיינות. בעל תעודת "סומלייה".לשעבר שף שגריר אוסטרליה ובעל חברת קייטרינג פרטית אשר בין לקוחותיו נמנו שגרירים ולקוחות מהאלפיון העליון . בעל ניסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים בארץ ובחו"ל . כיום המנהל הפדגוגי של מכללת השף ומרצה בכיר.

שף שלו קמחי
יועץ בתחום קולינרי,  כמו כן בעל ניסיון רב בתכנון ,הפעלה וניהול אירועים קולינריים . כיום מרצה בכיר וחלק ממערך הפדגוגי של מכללת השף .

שף ניסים בר
שף ניסים בר בעל ותק של מעלה מ- 25 שנים בתחום המטבח, רכש ניסיון בענף המסעדות , המלונאות והמטבח המוסדי. בעל עסק עצמאי לייעוץ קולינרי וליווי של עסקי מזון , הקים וליווה מטבחים שונים בארץ. שף ניסים בר הינו שף מדופלם בעל סוג 5, תעודת "סומלייה" ותואר ראשון במנהל עסקים.

שף יעקב כץ
שף ראשי של מלון "באלי" בטבריה. בעל ניסיון רב בהוראה בניהול מטבחים בענף המלונאות. יועץ קולינרי למסעדות בכל רחבי הארץ. ייצג את ישראל בתחרויות עולמיות ברודוס, גרמניה, לוכסנבורג ועוד.

שף מעיין צח כהן
בוגרת בהצטיינות של ביה"ס היוקרתי CIA בארה"ב. בעלת ניסיון רב במסעדות בקליפורניה וסאן פרנסיסקו. שפית ראשית של מסעדת "קוליסיאום" בתל אביב.

שף רונן מעין
בוגר מנהל עסקים ובוגר ביה"ס לקולינריה. יועץ קולינרי ובעל חברת קייטרינג "מעיין". בעל סגנון אישי וייחודי בבישול, יצירתי ומביא עימו ניסיון ממסעדות רבות ברחבי העולם.

שף יונתן מצליח
מהסגל המוביל במכללה. יועץ בתחום הקולינרי,  בעל ניסיון רב בהדרכה  והעברת סדנאות  בתחום הטבחות, האפייה והקונדיטאות. בעל תעוזה  רבה בהקמת מסעדות , בהפעלה וניהול של אירועים גסטרונומים בתחום הגורמה.

שף זיו טיאר
בעל ניסיון עשיר בתחום ניהול והקמת מסעדות , תפעול ויעוץ קולינרי . בוגר מסלול מתקדם בטבחות .
בנוסף מתמחה בהעברת סדנאות לאוכלוסיות מיוחדות ובני נוער בסיכון.

שף קונדיטורית תמר גבע ליון
בעלת ניסיון עשיר בתחומי הפטיסרי , מסעדות שף ( כפות תמרים), " פוד ארט" קייטרינג. ארקפה ועוד. מנחה במסלולי  הכשרה מקצועיים ולחובבי קולינריה ברחבי הארץ. דוגלת במקצוענות ובאסתטיקה.

שף אורית מושקוביץ
בוגרת בית ספר לבישול ומכון אדלר. שפית "חברתית" ובעלת חברת קייטרינג לאירועים. בנוסף משמשת כיועצת ומאמנת אישית ליזמים ועוסקים בענף המזון.

שף קונדיטורית גלית בושי
בוגרת מסלול קונדיטוריה וקורסים מקצועיים בתחום הבצק סוכר. בעלת עסק "קסם של עוגה" לעוגות מעוצבות בבצק סוכר. בעלת ניסיון רב בהדרכה והוראה בתחום הקונדיטוריה ועוגות מעוצבות .

שף קונדיטור תמיר אינגל
שף קונדיטור למעלה מ- 25 שנות ניסיון בענף המגדנאות . החל את דרכו המקצועית ברשת מלונות דן ולאחר מכן בגרמניה כשף קונדיטור במלונות הטורס. במהלך השנים היה שף ושותף במספר קונדיטוריות ובעשר השנים האחרונות עובד כיועץ ומלווה לעסקים וכמרצה בקורס לקונדיטוריה מקצועית ובקורסים מתמחים לאפיית לחמים במכללת השף.

שף קונדיטור אורי שלמך
שף קונדיטור במקצועות האפייה והמגדנאות מטעם משרד התמ"ת. בעל ותק של מעל 50 שנה במקצוע ועוסק בהדרכה , בחינה ויעוץ. בעבר עצמאי בעל קונדיטוריה "שלמך" בצפון בעלת 4 סניפים ובעל קונדיטוריה באנטוורפן בלגיה.

שף קונדיטור יונתן וקסלר
שף קונדיטור ושוקולטייר . עוסק בתחום הקונדיטאות כ- 25 שנים . במהלך השנים השתלם בקורסים רבים בבית הספר " Lenotre " בפריז , " Le Cordon Blue " והשתלמויות שוקולד בבלגיה ושווייץ. ניסיון כשף קונדיטור במלונות 5 כוכבים , שף ובעלים של חברה לייצור ושווק עוגות וקינוחים לבתי קפה ומסעדות, 10 שנים שף קונדיטור של יונילוור ישראל . שנתיים וחצי שימש כסמנכ"ל פיתוח מקצועי בחברת " תנובה שף".כיום בעלים של חברה המספקת יעוץ מקצועי ועסקי למפעלי מזון וקונדיטוריות מובילות בארץ ובעולם.

שף קונדיטור גיא הרשקוביץ
בוגר מסלול קונדיטאות ,בעבר שף קונדיטור של רשת "לחם ארז" ובעל קונדיטורית "עוגיא", שף קונדיטור רשת מסעדות "ימה". כיום יועץ לתחום הקונדיטוריה, מרצה במכללת השף ובוחן קונדיטוריה מטעם משרד התמ"ת.

שף קונדיטור גיא ונגלניק
בוגר בהצטיינות של ה" Le Cordon Blue" בלונדון. בעל חברה לייעוץ קולינרי ועסקי שהתמחה במסעדות המובילות בלונדון והיה שף ובעלים של ה"גולף ביסטרו" בקיסריה.

שף קונדיטור מיכה תבור
שף קונדיטור ובולונג´רי בוגר "Le Cordon Blue" פריז ובית ספר הגבוה לקולינריה "Ecole Lenotre" .עבד בגרמניה במאפיית "Ludvik Bekary" שף ובעלים של קונדיטוריית "Art-Tavor" . עובד כמרצה ויועץ לקונדיטוריה ואפיית לחמים.

שף קונדיטור יואב גן ברוך
שף קונדיטור בוגר "Bellouet conseil paris", עבר התמחויות בתחום האפייה וטכנולוגית מזון בארץ ובעולם. רכש ניסיון רב בניהול קונדיטוריות בתחום המלונאות , האירועים וההסעדה בחברות המובילות בארץ. מנחה קורסים בקונדיטוריה ונהנה להדריך את חובבי האפייה ליצור מזון פונקציונלי עם חומרים ותחליפים בריאותיים.

שף קונדיטורית מיכל בדיחי
בוגרת בית הספר הגבוה לאפייה ובישול "Lenotre" בצרפת. מנחת סדנאות מקצועית בנושא קונדיטוריה, בישול ואפייה בריאה למבוגרים וילדים. החלה את דרכה כקונדיטורית בבית קפה – מסעדה " רביבה וסיליה"
בהמשך עבדה גם כקונדיטורית בפטיסרי "סיקפה" ובקונדיטוריה "דומיניק" . בנוסף , בוגרת מכללת "סמינר הקיבוצים" להכשרת מטפלים בהבעה ויצירה. בעלת תואר ראשון בעיצוב במכללת "שנקר".

ריבה נרושביץ – ניהול ועיצוב אירועים
בוגרת H.I.T בעיצוב. בעלים ומנהלת המותג "Riva".
עוסקת בפעילות מגוונת בתחומי ההוראה ,העסקים, היזמות והייעוץ.

שף קונדיטור יואב שושנה
בוגר בהצטיינות של בית הספר הגבוה לקונדיטוריה ואפיה " Ferrondi " – פריז עם ניסיון רחב בקונדיטוריה ובמסעדות פריזאיות . מתמחה בקונדיטוריה צרפתית קלאסית , שף קונדיטור במסעדת שף ובקונדיטוריות בארץ.

רויטל גרייבסקי- בצק סוכר
בעלת חברה המתמחה  בבצק סוכר – " תענוגה". מעצבת ומפסלת עוגות ראווה , מעבירה סדנאות ייחודיות בטכניקות עבודה שונות עם בצק סוכר.


שף קונדיטורית חופית שוהם
בוגרת בית ספר בתחום קונדיטוריה. עברה התמחויות שונות בארץ ובחו"ל, בעלת קונדיטוריה בוטיק מזה 12 שנה. בעלת ניסיון רב בהדרכה וייעוץ בהקמת עסקי קונדיטוריה ביתיים.

עופרה ברזילאי – ניהול ועיצוב אירועים
בוגרת מכללת "שנקר" בהצטיינות יתרה, בעלת חברת "פשוט יפה"- עיצוב אירועים. בעלת דיפלומה NDLFS בפלוריסטיקה ושזירת פרחים מטעם ההתאחדות הישראלית לשזירה (בגב´ ג´ינה אטינג). מרצה בכירה ומרכזת הקורס לעיצוב אירועים. בעלת ניסיון של שנים רבות בתחום ההוראה והשזירה האומנותית. בעברי, מעצבת הבית של "אגדתא" ,"האחוזה" , "בקתה ביער" ,"קסיופיאה" ועוד.

דבי שחורי – ניהול ועיצוב אירועים
בוגרת מכללת "שנקר" בהצטיינות יתרה, בעלת עסק בשם "דבי עיצובים".בעלת דיפלומה NDLFS בפלוריסטיקה ושזירת פרחים מטעם ההתאחדות הישראלית לשזירה (בגב´ ג´ינה אטינג).
בעלת ניסיון רב בהוראת עיצוב בתחומים שונים, עוסקת בכל תחומי העיצוב, בניהם: עיצוב חלונות ראווה, עיצוב גרפי ועברי אחראית על מגזין "עיצוב" של עיתון "מעריב".

אפרת מידן- ניהול ועיצוב אירועים
בעלת ניסיון של שנים בתחומי העיצוב  והאומנות , מבעלי חברת " אי-מתוק" – עיצוב אירועים באווירה מתוקה. מדריכה ויוצרת  לכל הגילאים.

אלכס בראון
בעל תואר ראשון ושני במנהל עסקים ושווק (בהצטיינות) ממכללת דרבי. 15 שנות ניסיון כמפיק לגופים מהמובילים בישראל. יועץ מטעם משרד הכלכלה . כיום מנכ"ל חברה לניהול פרויקטים בתעשייה .

דקל כהן
מדריך יין מקצועי, לשעבר מרצה בחברת "דרך היין" ומדריך יין ראשי ביקבי "בנימינה". בוגר לימודי דיפלומה במכללת "Wine & spirit educational trust" בלונדון. כיום בעלים של חברת "גפן ותאנה" להדרכות יין מקצועיות ומתן שירותי ייעוץ ליקבים ישראליים ויבואני יין.


callus

כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.