מבנה הלימודים | | קורס קונדיטוריה מקצועי - תכנית הלימודים המשלבת בתוכה תרגול מעשי ותהליכים לייצור וייעול עבודה בקונדירטוריה. בין נושאי הלימוד: - שיעור שמרים
- שיעור אפייה מלוחה
- שיעור טארטים
- שיעור לחמים
- שיעור עוגיות
- שיעורי מוסים
- בצק רבוך
- שיעור עוגות בחושות
- שיעור עוגות גבינה
- שיעור שוקולד
- שיעור מרנגים
במסגרת השיעורים נלמד גם על: סוכר, ג'לטין, תמציות, מחיות פרי, וניל, סוגי בצקים, הקרמים השונים, ממרחים, מחמצת, המרות ובצק רבוך. כלל חומרי הגלם כלולים בקורס. |