סוג לימודים
תחום לימודים
מסלול לימודים

חפש מוסד לפי איזור ועיר

בחר איזור:

בחר עיר:

חפש מוסד לפי איזור ועיר

ימים פתוחים

ימים פתוחים
מחשבון בגרויות
במציאות שבה מקדמים את השיתוף בחוויה הקולינארית, באמצעות תוכניות טלויזיה שונות בבישול ובאפיה, תוכניות ריאליטי בבישול, חנויות לכלי מטבח נגישות מתמיד ומגרות קהל גדול יותר ויותר לעסוק בתחום באופן חובבני או מקצועני, תעשיית המזון הופכת שינויים ונפתחים יותר ויותר מקומות להסעדה בישראל המתפתחת, זהו אך צעד טבעי לפתיחת קורסי טבחות בסגנונות שונים וברמות מגוונות. קורס טבחים מוצע במגוון מסלולים המכשירים לחמישה סוגי טבחים. המטרה היא שבסופו של הקורס ניתן יהיה לעסוק באופן מיידי במקצוע.>
מגזין בישול, מטבח ומשקאות Article Image

מה לומדים בקורס טבחות?

עולם הקולינריה הישראלי בנוי מסוגי מטבחים שונים, וביניהם – המטבח הים תיכוני, המערבי והמזרחי. תעשיית המזון גדלה, ועימה עולם הקולינריה ותרבות חגיגת החך במסעדות ובברים – ולכן גדל גם הביקוש לבעלי מקצוע בעולם הטבחות.
  • |
  • |
  • 15:21
  • |
  • 1640 צפיות

במציאות שבה מקדמים את השיתוף בחוויה הקולינארית, באמצעות תוכניות טלויזיה שונות בבישול ובאפיה, תוכניות ריאליטי בבישול, חנויות לכלי מטבח נגישות מתמיד ומגרות קהל גדול יותר ויותר לעסוק בתחום באופן חובבני או מקצועני, תעשיית המזון הופכת שינויים ונפתחים יותר ויותר מקומות להסעדה בישראל המתפתחת, זהו אך צעד טבעי לפתיחת קורסי טבחות בסגנונות שונים וברמות מגוונות. קורס טבחים מוצע במגוון מסלולים המכשירים לחמישה סוגי טבחים. המטרה היא שבסופו של הקורס ניתן יהיה לעסוק באופן מיידי במקצוע.

מיומנויות נרכשות בקורס טבחות
כשמתחילים מן הבסיס, לומדים את מיומנויותיו הייחודיות לטבח – ישנן שיטות חיתוך שונות למוצרים שונים:Battonet, Chifonnade   Brunoise, Tourne,ועוד. לומדים איך להכין צירים ורטבים הישר מן המטבח הצרפתי והמערבי, לומדים כיצד לבשל אברים המצריכים התייחסות מיוחדת – כבד אווז, שקדי עגל, זנב שור ועוד. כל טבח זקוק לדעת על בורין את טכניקות הבישול – צלייה, טיגון וטיגון עמוק, אידוי, כבישה, עישון, Braisage, Pochage וכן בישול בואקום ובישול מולקולארי.

עולם הקולינריה הישראלי בנוי מסוגי מטבחים שונים, וביניהם – המטבח הים תיכוני, המערבי והמזרחי.
עולם הקולינריה הישראלי בנוי מסוגי מטבחים שונים, וביניהם – המטבח הים תיכוני, המערבי והמזרחי.

עבודה עם מוצרים שונים
המיומנות שנמצאת בידיו של הטבח סובבת סביב חומרי גלם שונים שנצרכים לטיפול מיוחד – ישנם דגים שזקוקים לפילוט , ישנם כאלו הזקוקים לכבישה או להמלחה, ישנם דגים מעושנים. כך גם בבשר – ישנה הכנה שלמה לתהליך – מיישון הבשר, דרך בישולו בקדרה, פילה, שייטל, אנטריקוט, שפונדרה ועוד. גם את העוף ואת פירות הים מבשלים בטכניקות מיוחדות: את העוף ניתן למלא ויש צורך לדעת איך מבתרים אותו, ופירות הים דורשים ידע באחסון, שיטות הכנה ובישול מיוחדות של לובסטרים, מולים, קוקי סאן, קלמארי, שרימפס, אויסטרים ועוד. בנוסף – עובדים עם תבלינים מסוגים שונים, יינות ורטבים – לומדים איך לכמת הכול ולהפוך כל יצירה לאמנות באמצעותם.

היבטים שיווקיים של עבודת הטבח
שיווק נכון יכול להוביל כל טבח בדרך למעלה, אל אליטת שועי העם. חשוב על כן לדעת איך לנהל עסק, איך לטפח עבודות יזמות ולהשקיע בהן, איך לתמחר ולבנות את התפריט, איך לנהל מטבח ולפרק הכול באופן כלכלי, איך לעצב מנה שתתאים ללקוח ועוד. למרות שהטבח פועל מאחורי הקלעים, שיפור הכישורים העסקיים יכול להוביל אותו גם לקדמת הבמה.


מוסדות המלמדים קורס בישול וטבחות

סנן מוסדות לימוד לפי אזורים:

קבל מידע על קורס בישול וטבחות ב3 צעדים פשוטים

צור קשר
סמן את מוסדות הלימוד
שם:   
משפחה:   
עיר:   
טלפון:   
מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
סמן את מוסדות הלימוד
סמן את מוסדות הלימוד mark mosadot

מוסדות המלמדים קורס בישול וטבחות

תגובות הגולשים למאמר

רוצה להוסיף תגובה למאמר שקראת? הוסף תגובה ואנו נפרסמה בהקדם

addtguva
03-05-2012  09:24
אבקש לקבל מידע על קורס טבחות (אני חייל משוחרר ורוצה להשתמש בכספי הפיקדון)
הוסף תגובה

הודעות אחרונות בפורום בישול

מנהל/ת פורום:שף בן נרשוביץ

תפקיד:מנהל סניף תל אביב- מכללת השף

מכללת השף
לאתר מכללת השף לחץ כאן
שף
בוגר ה"פרנץ´ קולינרי" בניו יורק. בעל נסיון עשיר בהקמת מסעדות ובניית תפריטים. מומחה לבשרים, לחמים וכן בעל תעודת "סומלייה".שימש כשף של שגריר אוסטרליה בישראל.

נושא ההודעה

 

מחבר

תאריך

קוביקוביעבודה עם סכין
קובי16:29 04-10-2014
האם במהלך הקורס אנחנו נלמד לעבוד עם סכין קצבים באופן מקצועי?
שף בן נרשוביץשף בן נרשוביץכן כמובן
שף בן נרשוביץ16:35 04-10-2014
כן כמובן אנחנו מקדישים לזה פרק נרחב בקורס

ללמוד להיות שוקולטייר

ללמוד להיות שוקולטייר

בתחרויות הבין לאומיות בתחום השוקולד כבר יש לא מעט מתמודדים מישראל. יותר מאשר ייצור השוקולד, השוקולטייר עושה קריירה מפיתוח נוסחאהמשך...

לנהל יקב

לנהל יקב

בשנים האחרונות ניתן לראות כי תחום היין ויקבי הבוטיק התפתחו מאוד בישראל עקב תנאי האקלים הטובים שיש בארץ. כל מי שמעוניין לנהל יקבהמשך...

לנהל מזון ומשקאות

לנהל מזון ומשקאות

סביב ענף המזון, ענף שליחו לא ינוס לעולם ניתן למצוא מקצועות שונים הגורפים רווחים גדולים. השגת המיטב מעיסוק בתחום המשקאות והמזון המשך...

להיות קונדיטור

להיות קונדיטור

מי מאיתנו לא אוהב לאכול דברים טעימים לאחר ארוחה משביעה. ישנם אנשים שגם שואפים לעסוק בתחום ולהיות קונדיטורים מקצועיים על מנת לפהמשך...

יועץ לימודים טלפוני

צריך עזרה? מלא פרטיך ונחזור אליך

מסלולי לימוד נבחרים

ניוזלטר חינם

לקבלת דיוור בנושא לימודים, כתבות חדשות, מבצעים וימים פתוחים בחינם !!!

הירשם

יועץ לימודים טלפוני

מתעניין בלימודים או במידע נוסף

מלא פרטים ויועצינו יחזרו אליך בקרוב

קראתי ואני מאשר את תקנון האתר

חיפוש מוסדות לימודים מהיר
  • קורסים ולימודי תעודה

    קורסים ולימודי תעודה

  • תואר ראשון
  • תואר שני
  • הנדסאים
  • בגרויות ומכינות
  • פסיכומטרי
חפש מוסד לימודים לפי שם
שם: משפחה: עיר: טלפון: מייל:
קראתי ואני מאשר/ת תקנון האתר
כניסת מפרסמים      |      אודותינו      |      תקנון ToStudy      |      מידע למפרסם      |      מפת אתר      |      ערכת פרסום      |      מחשבון ממוצע בגרויות      |      צור קשר
כל הזכויות שמורות לפורטל ToStudy, פורטל הלימודים של ישראל. ToStudy מאפשר לכם לקבל מידע עדכני ומפורט על כל מוסדות הלימוד, האוניברסיטאות, המכללות, המכינות, בתי הספר, הקורסים וכלל אפשרויות הלימוד בארץ ובחו"ל. תוכלו לחפש במהירות ובקלות מקסימאלית בפורטל את המקצוע אותו חלמת ללמוד ולקבל הצעת מחיר מהמוסד הנבחר בתוך דקות. בין היתר תמצאו באתר מידע על לימודי:   תואר ראשון במנהל עסקים, תואר ראשון במשפטים, תואר ראשון בראיית חשבון, תואר ראשון במדעי המחשב, תואר ראשון בתקשורת, קורס פסיכומטרי, מכינה לבגרויות, קורס הנהלת חשבונות, קורס שוק ההון, קורס ברמנים, קורס איפור, קורס בניית אתרים, קורס צילום, לימודי רפואה משלימה, קורס עיצוב פנים, קורס תיווך במרכז, קורס קואצ'ינג בצפון ועוד.